Skip to main content

OPENBARE GOLFCLUB DRONTEN

Openbare Golfclub Dronten

De golfbaan van Openbare Golfclub Dronten (OGD) werd in 2015 verkozen tot mooiste verborgen 9 holes golfbaan van Nederland en staat sinds 2018 in de top 5 van alle banen van Nederland op het gebied van gastvrijheid en prijs-kwaliteit verhouding. Het is een prachtig, glooiende bosbaan die centraal in Nederland ligt (18 min. van Lelystad, 22 minuten van Zwolle en 40 minuten van Amersfoort).

Coursemanagement speelt een belangrijke rol bij het spelen van deze prachtige golfbaan.
Openbare Golfclub Dronten is heeft glooiende fairways, een grote waterpartij en de uitdagende greens die zowel beginnende als gevorderde golfers eenvoudig overtuigen om de 9 holes baan met een par van 35 nogmaals te spelen.

Golfen op Openbare Golfclub Dronten?
Op Openbare Golfclub Dronten kun je terecht met je GVB en handicap 54. Wil je je GVB en handicap 54 nog halen?
Dat kan via Golfschool Flevoland. Wij bieden je verschillende cursussen voor het halen van je golfvaardigheidsbewijs, met en zonder ervaring.

GVB (baanpermissie) halen na een weekend
Tijdens de 2-daagse weekendcursus krijg je golfles in alle golfslagen van een erkende golfprofessional. Na de 2-daagse baanpermissie cursus heb je speelgarantie op 18 aangesloten golfbanen om zelf of met de golfprofessional je Qualifying kaart(en) te lopen.  Je hebt geen ervaring nodig en geen eigen clubs nodig. Na de cursus behaal je (met de pro) je Qualifying kaart(-en). Slechts € 179,- met groepen van 12 tot 14 deelnemers.

GVB halen in 1 dag met hcp 54 ⭐⭐⭐⭐⭐Meest gekozen cursus


Je GVB halen in één dag met handicap 54: 100% slagingsgarantie. De PGA head golfprofessional behandelt de praktijk en theorie van het golfen en werkt individueel en doelgericht naar jouw handicap 54 toe.
• geen ervaring of eigen golfclubs nodig
• de volgende dag zelf spelen met je GVB en hcp 54
• 100% Slagingsgarantie voor je theorie examen
• 100% slagingsgarantie voor je hcp 54
• 7 dagen per week mogelijk
• Kleine groepen van maximaal 5/6 cursisten
• eigen groep ook mogelijk met eigen datum
• individuele video analyse