Partners

Golfschool Flevoland werkt op dit moment samen met:

 

Golfino 4     

Golfino biedt elke golfer optimaal comfort en kwaliteit. En bij de Outlet Storen van Golfino in Bataviastad lelysyad vindt u alle toplijnen van Golfino met aantrekkelijke korting. Op de website van Bataviastad leest u alles over de winkel van Golfino.

 

faringwell

FARINGWELL is specialist in de beveiliging van uw auto, boot, camper, woning of buitenhuis. Maar ook voor complete bedrijfswagenparken bieden wij geavanceerde beveiligings- en managementtools en extra comfortverhogende diensten. Met gebruiksvriendelijke apparatuur, professionele service en strenge privacyvoorschriften bieden wij u een zorgeloze bescherming voor alles wat van waarde is.

Al ruim vijftien jaar bieden wij een prijs-kwaliteitsverhouding die ons marktleider maakte op het gebied van Track & Trace. Door de technologische en maatschappelijke ontwikkelingen op de voet te volgen, kunnen wij u volgsystemen en beveiliging bieden die aansluiten op de vraag van vandaag. Samen met een gedegen service en garantie, bieden wij u dan ook de geruststelling van de best mogelijke beveiliging.

 

occassion totaal lelystad

U wilt kwaliteit, flexibiliteit en zekerheid, tegen een aantrekkelijke prijs? Dan biedt OccasionTotaal u uitkomst. OccasionTotaal is een full service Bovag gecertificeerd autobedrijf. Occasion Totaal hebben heeft altijd 150 auto's op voorraad. Er is dus altijd een ruime keus tussen de verschillende auto's.

Met de uitgebreide zoekpagina komt u altijd tot een resultaat.. Wanneer u op zoek gaat naar een nieuwe auto wilt u ook weten wat uw huidige auto waard is. Bepaal daarom direct, op basis van bouwjaar en kilometerstand, de waarde van uw auto.

 

applaus.jpg

Hét restaurant grand café APPLAUS dat zich in het spraakmakende theater ‘de Agora’ bevindt. Een modern ingerichte, sfeervolle plek waar u kunt genieten van het beste dat op culinair gebied voor handen is. Van een heerlijk broodje of salade voor de lunch met een perfecte kop cappuccino op het zonnige terras tot een uitgebreide borrel of cocktail met fingerfood tot het 5 gangen surprisemenu van chef Martijn van Wegen.

Samen met zijn keukenbrigade bereidt hij de overwegend mediterrane gerechten vanaf de basis en vanzelfsprekend met verse ingrediënten. De spannende selectie van wijnen maakt de voorstelling compleet. 

 logo lange jammer zw

Het Beste Hotel van Lelystad, Hotel de Lange Jammer! Bent u op zoek naar een Hotel in Lelystad? U hoeft niet verder te zoeken, wij zijn Hotel de Lange Jammer. Aan de haven van Lelystad staat ons eeuwen oude en mooi gerestaureerde pand met 17 hotelkamers. Of u nou op zoek bent naar een hotel voor 1 nacht of voor een lager verblijf, een hotel voor een week of drie weken nodig heeft. Wij bieden u de juiste service.

Hotel de Lange Jammer Hotel de Lange Jammer wordt al meer dan 20 jaar gerund door de Familie Rebel. Bij ons staat persoonlijkheid voorop, dit is ook meteen de reden dat er al jaren achterelkaar gasten vaak bij ons terug komen. Onze persoonlijke aanpak zorgt voor een ongedwongen en rustgevende sfeer in het hotel.

Afdrukken