Partners

Golfschool Flevoland werkt op dit moment samen met:

 

Golfino 4     

Golfino biedt elke golfer optimaal comfort en kwaliteit. En bij de Outlet Storen van Golfino in Bataviastad lelysyad vindt u alle toplijnen van Golfino met aantrekkelijke korting. Op de website van Bataviastad leest u alles over de winkel van Golfino.

  

occassion totaal lelystad

U wilt kwaliteit, flexibiliteit en zekerheid, tegen een aantrekkelijke prijs? Dan biedt OccasionTotaal u uitkomst. OccasionTotaal is een full service Bovag gecertificeerd autobedrijf. Occasion Totaal hebben heeft altijd 150 auto's op voorraad. Er is dus altijd een ruime keus tussen de verschillende auto's.

Met de uitgebreide zoekpagina komt u altijd tot een resultaat.. Wanneer u op zoek gaat naar een nieuwe auto wilt u ook weten wat uw huidige auto waard is. Bepaal daarom direct, op basis van bouwjaar en kilometerstand, de waarde van uw auto.

 applaus2

Hét restaurant grand café APPLAUS dat zich in het spraakmakende theater ‘de Agora’ bevindt. Een modern ingerichte, sfeervolle plek waar u kunt genieten van het beste dat op culinair gebied voor handen is. Van een heerlijk broodje of salade voor de lunch met een perfecte kop cappuccino op het zonnige terras tot een uitgebreide borrel of cocktail met fingerfood tot het 5 gangen surprisemenu van chef Martijn van Wegen.

Samen met zijn keukenbrigade bereidt hij de overwegend mediterrane gerechten vanaf de basis en vanzelfsprekend met verse ingrediënten. De spannende selectie van wijnen maakt de voorstelling compleet.